razor stuntstep

 

naar de webshop

Razor stuntstep kopen

De eerste Razor scooter was een opvouwbare step, uitgevonden door Micro Mobility Systems en vervaardigd door JD Corporation (tevens het oorspronkelijke moederbedrijf van JD Bug). Deze eerste Razor step kwam in 1999 op de Amerikaanse markt, en in 2000 zijn er in 6 maanden tijd meer dan 5 miljoen van verkocht. Deze Razor scooter step werd bovendien in 2001 verkozen tot speelgoed van het jaar in de Verenigde Staten. Tegenwoordig wordt de Razor scooter vervaardigd door Razor USA, gevestigd in Cerritos, California. De Razor stepjes en stuntsteppen worden tegenwoordig niet alleen meer gemaakt als speelgoed voor de jeugd, maar hebben nu tevens sport doeleinden (stuntstepteam etc.).

razor scooter pro banner-1

Razor stuntstep pro scooters

Razor heeft tegenwoordig stuntsteppen voor beginners en gevorderden. De beginners stuntsteppen zijn al verkrijgbaar vanaf ca. € 40,00, en zijn enkel geschikt voor de jonge kinderen tot ca. 50 kg. Deze stuntsteppen zijn ideaal om mee te oefenen op straat, maar zijn niet geschikt voor de skatebaan en skate parken. De Razor stuntsteppen voor gevorderen hebben de naam PRO meegekregen, en zijn verkrijgbaar vanaf € 75,00. Voor rond de € 100,00 heb je al een uitstekende stuntstep van Razor.

De Razor stuntsteppen kun je voordelig en vetrouwd kopen bij de betere shops, zoals bol.com/stuntstepshop

 

 

Afdrukken E-mail

jd bug stuntstep

 

Een JD Bug step kun je kopen bij de betere webshops en winkels. De JD Bug stuntstep is veelal te koop bij de gespecialiseerde skate- en stepshops.

Buiten stepjes en stuntsteppen verkoopt JD Bug ook nog loopfietsen, skelters en skateboarden. De JD Bug skelters en JD Bug skateboards zijn helaas (bijna) niet in Nederland verkrijgbaar.

JD Bug verkoopt stuntsteppen vanaf € 119,00, de Pro serie begint bij € 129,00. Daarbij heeft JD Bug nog een instapmodel stuntstep, voor de echte beginners. Dit is eigenlijk een semi-stuntstep, aangezien deze tevens opvouwbaar is. Het instapmodel is verkrijgaar vanaf € 79,00.

Alle JD Bug stuntsteppen kun je hier vinden: JD Bug stuntstepshop

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mail

madd gear stuntstep

Een Madd Gear stuntstep kopen

De stuntsteppen van Madd Gear (ook wel MGP) zijn op dit moment samen met de Slamm scooters misschien wel de populairste in Nederland. Madd Gear heeft een eigen stuntstep pro-team die je tevens kunt inhuren voor een gave demo show. De Madd Gear collectie begint bij € 149,00 met de VX Pro-serie, en de duurste modellen van Madd Gear zijn de VX4 Nitro Extreme voor € 350,00. Mar voor dat geld heb je dan ook een geweldige stuntstep in huis, het beste van het beste!

 

maddgear banner-1

 

 

De complete Madd Gear stuntstep collectie kun je hier vinden: Madd Gear stuntstepshop

 

 

 

Afdrukken E-mail

overige stuntstep merken

Stuntstepmerken overig

Naast de eerder genoemde stuntstepmerken zijn er nog een aantal goede, betrouwbare stuntsteppen te koop in Nederland. De stuntstep merken Hudora, Osprey, Streetsurfing en Micro zullen we hieronder nog even apart benoemen.

Afdrukken E-mail